Helgmeny 8 mars!
🍽️
Förrätt – Sallad med anka, blodapelsin, pistagenötter och rosépeppardressing
🍷
Vintips: Frankrike-Bourgogne, Crémant de Burgogne Rosé Brut nr 7781 för 151kr
🍽️
Varmrätt – Torskrygg med parmesansås, broccoli och betor
🍷
Vintips: Frankrike-Languedoc-Roussillon, Chavin Languedoc Blanc nr 2815 för 119kr
🍽️
Dessert – Chokladganache med tonkapannacotta och rårörda bär
🍷
Vintips: Italien-Venetien, Domìni Veneti Recioto della Valpolicella nr 2304 för 180kr (375ml
🍽️
Beställ senast torsdag 12:00 via vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211, avhämtning fredag 14:00-17:30. Beskrivning på hur man färdigställer maten medföljer.
🍽️
#gastronomielva #helgmeny #boråscatering #cateringiborås #kravmärkt ...